Tavoita äänestäjäsi paikasta riippumatta

Vaalimainonnan asiantuntijat palveluksessasi

Kyllä, toivon yhteydenottoa 
vaalimainonnan asiantuntijalta!

Vaalimainonnassa monikanavaisuus on valttia. Mediatalo Keskisuomalaisen monipuolisten mediaratkaisujen avulla tavoitat äänestäjät niin kassajonossa kuin autonratissakin – vaalitiimimme avulla rakennamme parhaan mahdollisen mainospaketin, jonka avulla näyt ja kuulut paikallisesti parhailla paikoilla.

Alueelliset vaaliasiantuntijamme auttavat kokoamaan parhaan mahdollisen mainospaketin juuri sinun tarpeisiisi. Paikalliset mediamyyjämme tuntevat vaalipiirisi erityispiirteet, medioittemme vahvuudet ja osaavat siksi valikoida budjettiisi parhaiten istuvan ja toimivimman mainoskokonaisuuden. Paikallisuus on ydinosaamaistamme ja se on myös onnistuneiden valtakunnallisten kampanjoiden takana.

Räätälöimme vaalikampanjat erilaisiin tarpeisiin - mukana myös vaalietu!
 

Helpottaaksemme vaalityötäsi räätälöimme kampanjat, joissa kaikissa on mukana vaalietu -35 % mediatilojen listahinnoista. Kustannustehokkailla ratkaisuillamme pääset helposti alkuun vaalikampanjoinnissasi. Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi, haluamme palvella sinua henkilökohtaisesti. Lähetettyäsi meille yhteystietosi, on vaalialueesi asiantuntija yhteydessä sinuun.


Vaalieduilla saat enemmän näkyvyyttä! 
 

Budjettisi iloitsee mainostajan vaalieduista ja pääset helposti hyötymään monikanavaisuudesta: maksimoit kontaktit, lisäät näkyvyyttä ja kohdennat mainontaa kanavissa, jotka tavoittavat erilaiset äänestäjäsi. Meiltä löydät mediat eri kohderyhmille ja saat tutkittuun tietoon perustuvan kampanjasuunnittelun. Voit keskittyä vaalityöhösi ja tavoittaa äänestäjät vaalikellosi eri vaiheissa!

Kokeneet vaaliasiaantuntijamme auttavat kokoamaan parhaan mahdollisen vaalipaketin ja saat tutkittuun tietoon perustuvan kampanjasuunnittelun. Vaalitiimimme toimii aina puolueettomasti ja ottaa tasapuolisesti huomioon kaikki ehdokkaat ja puolueet. 

Jätä yhteydenotto lomakkeella, niin vaalimainonnan asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!
 

Lisätietoja alueellista ehdokkaiden vaalimainospaketeista ja -eduista saat paikallisilta vaaliyhteyshenkilöiltä. Hyödynnä vaaliedut ja asiantuntemuksemme! Saat yhden henkilön kautta kaikki palvelumme helposti vain jättämällä yhteystietosi. Vaalitiimimme toimii aina puolueettomasti ja ottaa tasapuolisesti huomioon kaikki ehdokkaat ja puolueet. 

 

PRINTTIMAINONTA | DISPLAY-MAINONTA | DIGITAALINEN ULKOMAINONTA | RADIO | GOOGLE- JA SOMEMAINONTA | NATIIVIMAINONTA | SISÄLTÖMARKKINOINTI | GRAAFINEN SUUNNITTELU & TUOTANTO | VIDEOTUOTANTO | TUTKIMUS & ANALYTIIKKA | PAINO- & JAKELUPALVELUT